Undertak Borensberg

E.L.B Alltjänst – undertak Borensberg

 

Undertak när de är som bäst

Vi på E.L.B Alltjänst är experter på undertak och vi vänder oss till er i Borensberg. De kan anpassas efter dina krav på design, akustik och material, så att du får ett tak som motsvarar dina förväntningar och behov. Vi erbjuder en helhetslösning där vi tar hänsyn till ljuddämpande funktioner, fullgott brandskydd, tålighet mot fukt, ljusreflektion och inte minst värmeledningsförmåga. Vad som är kännetecknande för oss är att vi är pålitliga, att vi arbetar snabbt och vi kan garantera riktigt kvalitativa resultat!

Om oss

Mitt namn är Jesse, och det är jag som har startat det här företaget. Efter att ha jobbat med undertak/akustiktak i flera år ville jag satsa på att driva ett eget företag inom det här området. Den som anlitar E.L.B Alltjänst kan vara säker på att få ett väl utfört arbete!
Om oss

Små & stora uppdrag

För oss är inget uppdrag varken för litet eller för stort. Vi anpassar alltid vårt arbete utifrån varje enskild kunds önskemål och behov samt fastighetens förutsättningar.

Alltid nöjda kunder

God service, superba materialval och ett arbete präglat av kvalitet och noggrannhet är A och O för oss. Du som kund ska bli helt nöjd med det vi gör för dig!
Tjänster

Vad vi erbjuder för tjänster

Undertak

Vi erbjuder våra kunder leverans och montering av alla slags under- och akustiktak. Med våra tjänster är vi det perfekta valet av företag för både privatpersoner och företag i Norrköping med omnejd. Som tidigare nämnts så tar vi hänsyn till de faktorer som är viktiga för dig när det kommer till design, akustik och material.

Övriga tjänster

Av oss kan du även få hjälp med

  • snickeriarbeten
  • måleriarbeten
  • rivning
  • golvläggning
  • renovering.

Som potentiell kund får du en offert som är gratis och är du en privatperson får du göra rotavdrag.

Kontakta oss

Om du har några frågor eller funderingar så kan du kontakta oss på följande sätt:

E.L.B Alltjänst

Agneshögsgatan 39B, 591 71 Motala

076-319 69 74

info.elballtjanst@gmail.com

Undertak Borensberg

Befinner du dig i Borensberg med omnejd, och önskar erhålla ett undertak? Då är E.L.B Alltjänst företaget som hjälper dig!

 

Kontakt